Bra att veta

Träning

På riktigt!

Bra att veta

Klubben har en facebookgrupp som är bra att gå med i när man blivit medlem. Det är där viktig information kommer synas först. Det är även ett ypperligt sätt att kommunicera med klubbens styrelse. Den hittas här.

Golvet på nedre plan är enbart förstärkt på de svarta gummiplattor som finns utplacerade. Det är alltså en dålig idé att släppa tunga vikter någon annastans än på dessa ytor. Tränar man exempelvis marklyft utanför dessa ytor kan det alltså betraktas som regelbrott!

Våra grejer må vara rejäla, men de tål inte hur mycket som helst. Släppa en stång på en bänk kommer inte sluta bra. Ska ni upp på maxvikt, se då till att ni har fritt bakom er för eventuella tapp. Hantlar tål inte att släppas i golvet upprepade gånger, vi har haft olyckor pga trasiga hantlar. Var rädd om utrustningen!

Vi är en idéell förening, vilket innebär att ingen av oss som driver föreningen har någon ersättning för det vi gör, utan sköter föreningen på vår fritid. Pga detta ber vi er ha överséende med vissa saker. Vi kanske inte är tillgängliga på telefon kl. 10 en vardag, eller 23 en lördagkväll till exempel.

Eftersom föreningen är idéell innebär det också att man som medlem har ett visst ansvar. Man skitar inte ner, spottar inte snus i duschen eller pissar på bastustenarna. Man beter sig som en vuxen människa helt enkelt. Vi är en bra förening med bra medlemmar, och så ska det fortsätta vara!